Internetes Bélyeggyűjtő Klub

News

Frissen megjelent filatéliai szakkönyvek az IBK egyesület támogatásával!

Juhász László: Az országos ifjúsági bélyegkiállítások története 1963-2004

Az 1963-ban Gyöngyösön megrendezett első országos ifjúsági bélyegkiállítás egy rendszeres, nagyjából egységes alapelvek mentén évente megrendezett kiállítássorozat első állomása volt, és egészen 2004-ig tartott, igaz, 1990-től már csak kétévente került sorra. Ezt a sorozatot mutatja be a szerző számtalan képpel, versenyeredményekkel illusztrálva, néhol kitekintéssel a külföldi szereplésekre is.

200 példányban, keménytáblás kötéssel, A/4-es formátumban, végig színes képekkel illusztrálva jelent meg a kötet 117 oldalon, a MABÉOSZ kiadásában, és 3.000 Ft/db áron megvásárolható a MABÉOSZ székházban.

Csatlós Árpádné: Hódmezővásárhelyi filatéliatörténet

A könyv bemutatja, milyen nyomtatott, bélyegzett és egyéb anyagok őrzik Hódmezővásárhely filatéliai történetét, hogy mikor is kezdték a gyűjtést elődeink, mit és hogyan gyűjtenek a bélyeggyűjtők, és hol tartunk napjainkban.

200 példányban, keménytáblás kötéssel, B/5-ös formátumban, végig színes képekkel illusztrálva jelent meg a kötet 171 oldalon, a Tornyai János Múzeum, Könyvtár és Művelődési Központ kiadásában, és 2.000 Ft/db áron megvásárolható a múzeumban.
Last issues:

Csatlósné Mariann: Kártyagyártás adóztatása Magyarországon

Here you can find a version of Filatéliai Szemle from July 1959 with uncensored pages 15-16!